IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
14:39 | 1 август 2020
Обновен: 13:01 | 15 април 2024

Кола се вряза в хора във Франция

13 са ранени

По материала работи: Ставри Таргов
Кола се вряза в хора във Франция

13 души са ранени, когато автомобил се вряза в тълпа пред бар в община Венсен, Източна Франция. Това съобщава префектурата на департамента Сон е Лоар.

 

"Лекарите прегледаха 16 души, 12 от тях бяха диагностицирани с леки наранявания, трима са в състояние на шок. Младо момиче е получило сериозни наранявания на крака, но животът й не е в опасност", се казва в съобщението.

 

Според властите инцидентът е станал около полунощ. След кавга между няколко посетители на бара "колата ударила хората пред заведението". Пристигналите полицаи задържали шофьора, който бил в нетрезво състояние.

 

По-рано 20-годишният шофьор напуснал заведението и заедно с още трима души бил на път да си тръгне. Когато няколко души почукали по купето на колата му, той рязко я дръпнал назад, врязал се в близко стоящите хора, след което, въпреки опитите на свидетели да му попречат да напусне паркинга, избягал.

 

Полицията го задържала на няколко километра от бара, съобщава БНТ.

Коментари

Новини Варна