IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Предавания Черно море
13:01 | 29 март 2016
Обновен: 12:35 | 8 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 30 март очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В „Утро в нашия град“ на 30 март очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 30 март очаквайте: Ще се оправдаят ли очакванията за голям наплив на руски туристи този сезон? Какви са впечатленията на местната администрация от участието на Община Варна в петото по мащаб туристическо изложение в Европа - MITT – Москва. Отговорите на тези и още въпроси, свързани с предстоящия летен сезон ще научим в 7:40 часа от Ирина Угринска, главен-експерт „Маркетинг, реклама и анализи“ в дирекция „Туризъм“ към Община Варна.

 

Ще спрат ли работа и джипитата във Варна? Отговорът очаквайте след 8 часа от д-р Светлин Митев, председател на районната колегия на общопрактикуващите лекари във Варна и секретар на местната организация на БЛС.

 

След 8:30 часа в традиционната ни рубрика „Кокошинки“ ще видите какво ново, интересно е подготвил колегата от информационна агенция „Черно море“ Александър Гълъбов.

 

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Лора Динева, продуцент на мюзикъла „Хвани ме ако можеш“.

 

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.станалите 3000 километра няма да се дължи такава такса

Коментари

Новини Варна