IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
14:55 | 17 септември 2019
Обновен: 12:51 | 25 април 2024

Награда на кмета за ДППИ по случай 20 години ръководство на корабен трафик в България

По материала работи: Слав Велев
Награда на кмета за ДППИ по случай 20 години ръководство на корабен трафик в България

 

Почетен плакет връчи кметът на Варна Иван Портних на Ангел Забуртов, генерален директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“,  по време на конференция на тема „20 години ръководство на корабния трафик в България“. В нея участват представители на български и световни организации в морския бранш. „20 години е зрялост, излязохме от тийнейджърската възраст и с удоволствие можем да отчетем  добри резултати“, заяви Ангел Забуртов и благодари за наградата.

 

 

 

„Високото ниво на пристанищните услуги в България е огромна мотивация за нас да продължим да подкрепяме образованието в тази сфера, защото във Варна има условия за отлична подготовка в областта на морските науки още на гимназиално ниво – чрез Професионалната морска гимназия, а по-късно и в  университетите. Имаме отлично подготвени преподаватели, както и амбициозни млади хора и това е нашият общ и най-ценен капитал!“, обърна се към участниците в срещата кметът Иван Портних.

 

live.varna.bg

 

Снимки: ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Коментари

Новини Варна