IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
12:00 | 29 май 2020
Обновен: 01:40 | 29 март 2024

Година затвор и 5 000 лева глоба за варненски наркодилър

45-годишният мъж пласирал марихуана и метамфетамини

По материала работи: Слав Велев
Година затвор и 5 000 лева глоба за варненски наркодилър

Ефективно наказание лишаване от свобода и глоба е наказанието за наркоразпространител след одобрено от съда споразумение, информират от Окръжната прокуратура във Варна.

 

Година и десет месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба от 5000 лева е наказанието на 45-годишния Милен А. за държане с цел разпространение на наркотици при условията на опасен рецидив. Наказанието на подсъдимия е било определено, след като той се признал за виновен за държане с цел разпространение на марихуана и метамфетамини и сключил споразумение с Окръжната прокуратура във Варна. То е било одобрено вчера с определение на Варненския окръжен съд.

 

С присъдата се отнема в полза на държавата мобилният телефон, иззет при ареста на Милен А. Наркотиците, които са намерени у него, ще бъдат унищожени по надлежния ред. В тежест на 47-годишния подсъдим са и направените по делото разноски.  

 

Одобреното от съда споразумение е със сила на присъда и не подлежи на обжалване.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна