От днес приемат документи за новата "синя зона" във Варна
Вижте кои са местата в града, където ще ви глобят ако спрете колата си от 1 юли
Публикувана: 1 Jun 2020 | 12:24

От днес започва прием на документи за локално платено паркиране за живущи и юридически лица във връзка с поетапното въвеждане на част от втория етап от „синята зона - широк център“ във Варна, съобщават от Oбщинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“.


- Подзона 8 - включва и се ограничава от бул. „Сливница", бул. „Осми приморски полк", бул. „Цар Освободител" и ул. „Пирин";
 

- Подзона 9 - включва и се ограничава от бул. „Цар Освободител", бул. „Осми Приморски полк", бул. „Царевец", бул. „Ген.Колев", бул. „Чаталджа", ул. „Братя Бъкстон" и ул. „Битоля";
 

- Подзона 10 - включва и се ограничава от бул. „Осми приморски полк", ул. „Капитан Рончевски", ул. „Васил Друмев", бул. „Княз Борис I" и бул. „Цар Освободител". 


С оглед на извънредната епидемична обстановка и необходимостта от спазване на социална дистанция от ОП "Общински паркинги и синя зона" препоръчват подаването на заявления да става . Заявления могат да бъдат подавани и в Центъра за административно обслужване на дружеството на ул. „Александър Рачински“ 29.
 

Подзони 8, 9 и 10 на „синя зона - широк център" във Варна се очаква да бъдат въведени в експлоатация на 01.07.2020 година.

 

Черно море

Коментари ( 0 )