IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
15:12 | 1 юни 2020
Обновен: 22:31 | 24 април 2024

Пак можем да влизаме с кола в Албена

От днес обаче петте лева за вход стават 10 лева

По материала работи: Слав Велев
Пак можем да влизаме с кола в Албена

От днес отново можем да влизаме с кола в курорта "Албена". Досегашната такса от пет лева обаче става 10 лева, т.е. връщат се старите условия за влизане с автомобили в комплекса, съобщиха от пресслужбата на черноморския курорт. 

 

Първите 30 минути са безплатни за всички зони за паркиране.

 

В Албена има четири различни зони за паркиране. Един билет осигурява единичен вход - влизане и паркиране за 24 часа, с изключение на паркинг Лазур, който е безплатен. Таксите за паркиране зависят от зоната: Паркинг „Автогара“ - 5 лв; Синя зона - 10 лв.; Зелена зона - 20 лв.

 

Оттам припомниха, че на 29 май са пристигнали първите гости – 40 души българи, настанени в хотелския комплекс Калиакра. Предстои през този месец да отворят и други хотели при спазване на плана за безопасност във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19 (дезинфекция на автомобилите, спазване на социална дистанция и висока хигиена са част от тях).

 

От днес отваря 25-метровият басейн с минерална вода в хотел „Добруджа“, с което се възобновява и училището по плуване. От 19 юни ще бъде достъпен и аквапаркът на Албена, съобщават още от комплекса.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна