IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:26 | 29 юни 2020
Обновен: 04:39 | 15 април 2024

288 са свободните места за второ класиране в градините във Варна

Водещ критерий е близостта на заведението до адресната регистрация на детето

По материала работи: Слав Велев
288 са свободните места за второ класиране в градините във Варна

288 са свободните места за второ класиране за прием в първа група в детските градини и 48 места за яслени групи в детските градини, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

 

Електронната система за прием ще бъде отворена за подаване на заявления и редакции на съществуващи от 30-ти юни до 3-ти юли. Водещ критерий e близостта на детската градина по постоянен или настоящ адрес на детето. Нова регистрация на заявление се прави само от родители, които не са участвали в първото класиране или са се отказали от мястото, на което децата им са били приети. При активно заявление е необходимо да се направи само редакция за избор на детски градини с обявени свободни места, припомнят от дирекция „Образование и младежки дейности“.

 

Класирането ще бъде обявено на 6-ти юли до 17.00 часа, а приетите деца ще се записват от 7-ми до 10-ти юли на място в детските градини.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна