IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
11:46 | 29 юни 2020
Обновен: 10:09 | 25 април 2024

Младежите на БСП във Варна с нов лидер

Николай Гочев оглави младите социалисти в морския град

По материала работи: Слав Велев
Николай Гочев, Снимка: Дарик

Младежкото обединение на социалистите във Варна е с нов председател. Николай Гочев, който ръководи  и БСП „Приморски“ в града,  беше избран единодушно на провелото се отчетно-изборно събрание, предаде dnews.bg

 

„Като носител на лявата идея, като човек, отдаден на каузата за социална справедливост, вярвам, че ние, младите хора в БСП, сме бъдещето на страната ни и с подкрепата на другарите, заедно ще успеем да върнем вярата и доверието на хората за един по-добър живот. Предстоят ни тежки битки, но обединени можем да се справим“, обърна се той към своите съпартийци. Николай Гочев им благодари за доверието и подкрепата и подчерта, че за него БСП е кауза. 

 

„Всички ние от Младежкото обединение във Варна винаги сме насочвали усилията си да бъдем полезни на хората, да им бъдем в помощ, да браним лявата идея и да разработваме и провеждаме политиките на БСП. Ще продължим приемствеността между поколенията, диалога и връзките с всички структури, с които имаме общи виждания“, каза още новоизбраният председател на МО на БСП-Варна. 

 

Николай Гочев пое ангажимент за изготвянето на ежемесечна програма с различни срещи, семинари и обучения. Негови заместници ще бъдат Христо Христов и Николай Николаев.

Коментари

Новини Варна