IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
11:13 | 3 юли 2020
Обновен: 22:06 | 18 април 2024

Питбула се среща с варненци

Освен народният представител, общински съветници също ще имат приема за граждани от 7 до 10 юли

По материала работи: Слав Велев
Питбула се среща с варненци

Народният представител от ПП ГЕРБ – Варна Владимир Вълев - Питбула ще има приемен ден за граждани на 6 юли. Той ще отговаря на въпроси на варненци от 10 ч. в клуба на ПП ГЕРБ на ул.”Г.Бенковски „№1 в морската столица. Записвания могат да се направят на място или на тел. 052/ 600 015

 

Общинските съветници от ГЕРБ-Варна Мартин Байчев, Петко Петков, Николай Георгиев и Станислав Иванов ще се срещнат с граждани от 7 до 10 юли.

 

Приемното време на първите трима ще бъде от 14 до 16 ч. в офиса на партията на ул.”Георги Бенковски” №1. Записванията могат да се направят на място или на тел. 052 /600 015.

 

Приемният ден на Мартин Байчев от ПК” Архитектура и градоустройство”,„Туризъм, търговия и рекламна дейност” е на 7 юли, на Петко Петков от ПК”Наука и образование”, „Култура и духовно развитие” е на 8 юли, на Николай Георгиев, председател на ”Европейски въпроси и международно сътрудничество член на ПК”Здравеопазване” и „Обществен ред и сигурност”-на 9 юли.

 

Общинският съветник Станислав Иванов, председател на ПК”Опазване и възпроизводство на околната среда”, член на комисията”Финанси и бюджет”, ще приема от 13 до 15 ч.на 10 юли и за по-голямо удобство на гражданите-в клуба на ГЕРБ, в район „Младост”/ул.”Елин Пелин”57А/.

 

Приемните ще се проведат при спазване на всички епидемиологични мерки-носене на маски, дезинфекция и спазване на дистанция.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна