IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
16:12 | 6 юли 2020
Обновен: 21:49 | 14 април 2024

Варненски прокурор с поощрение за висок професионализъм

Отличието „Служебна благодарност“ бе връчено днес

По материала работи: Ставри Таргов
Варненски прокурор с поощрение за висок професионализъм

За висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните  задължения  със заповед на главния прокурор Иван Гешев е поощрен прокурорът в Окръжната прокуратура във Варна Силвиян Иванов.

 

Предложението за отличаване на варненския прокурор е направено от административния ръководител на Апелативната прокуратура във Варна  Владимир Чавдаров.

 

Отличието „Служебна благодарност“ е за работата на прокурор Силвиян Иванов по  досъдебно производство за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост, водено от него като наблюдаващ прокурор.

 

На 26 май тази година подсъдимият е бил осъден на доживотен затвор, благодарение на упражненото ръководство и надзор, както и на контрола в хода на разследването на тежкото криминално престъпление от прокурор Иванов.

 

Отличието „Служебна благодарност“ бе връчено днес, 6 юли 2020 г., на прокурор Силвиян Иванов от апелативния прокурор на Варна  Владимир Чавдаров пред целия колектив на Окръжна прокуратура.

 

Черно море

 

Коментари

Utemili ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Utemili ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Utemili ( преди 3 години )
Side Effects Log Term Amoxicillin Atmoff soft tab cialis Cepawaissasy Thiazides Diuretics Buy Canadian Pharm
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна