IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
12:10 | 15 юли 2020
Обновен: 06:20 | 25 април 2024

Горяха автобус, БМВ, тераса и контейнери във Варна

6 са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалото денонощие

По материала работи: Слав Велев
Горяха автобус, БМВ, тераса и контейнери във Варна

6 са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалото денонощие, информират от ОД на МВР във Варна.

 

Вчера около 12:40 часа, е постъпил сигнал за пожар в автобус «Мерцедес», намиращ се на бул. «Вл. Варненчик» . Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е техническа неизправност. Унищожен е двигателен отсек.

 

Малко по-късно, около 18:10 часа, е постъпил сигнал за пожар на терасата на апартамент в ж.к. «Възраждане» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е техническа неизправност на газова бутилка. Унищожени са мебели, електрически уреди, домашно имущество, дограма и врати, изолация, газов котлон.

 

В 22:20 часа, е постъпил сигнал за пожар в л.а. «БМВ», намиращ се на ул. «Никола Обрешков». Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието се изяснява. Унищожена е задна броня.

 

Три сигнала за пожари, горели в ПВЦ контейнери, намиращи се в град Варна са постъпили за вчерашния ден. Няма пострадали хора. Унищожени са пет контейнера за боклук.

 

- 9 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в отпадъци;

- 4 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна