IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:25 | 16 юли 2020
Обновен: 11:12 | 17 април 2024

Дама с БМВ се заби в Мерцедес във Варна и пострада

Автомобил без шофьор блъсна дете в Дъбравино

По материала работи: Слав Велев
Дама с БМВ се заби в Мерцедес във Варна и пострада

 

За редица инциденти с участието на шофьори и пешеходи, станли в сряда по пътищата на Варненско, информират от ОД на МВР в града.

 

Ето и по-интересните от тях:


- На 15.07. т.г., около 16:05 часа, в Провадия, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Нисан» с водач на 46 г., местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,37 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


 

- На 15.07. т.г., около 08:55 часа, на бул. «Осми Приморски полк», е възникнало ПТП. 49-годишната водачка на л.а. «БМВ», по време на движение, не спазва достатъчна дистанция, застига и блъска л.а. «Мерцедес», който се движи отпред. Вследствие на инцидента жената получава контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

- На 15.07. т.г., около 09:00 часа, на пътя Варна - Оброчище, е възникнало ПТП. 23-годишният водач на л.а. «Сеат», по време на движение, поради несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се преобръща край пътя. Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на глава. Пострадали са още трима пътника от автомобила – на 27 г., на 28 г. и непълнолетно момче, които също са получили контузии. Тримата са прегледани и освободени, без опасност за живота.

 

- На 15.07. т.г., около 10:30 часа, в с. Дъбравино, е възникнало ПТП. 18-годишният водач на л.а. «Опел», при паркиране на автомобила, не го е обезопасил достатъчно, в резултат на което автомобилът потегля сам и блъска мъж, който се намира пред него. Вследствие на инцидента пешеходецът (дете) получава фрактура на пръст на ръката, прегледан е и освободен, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

- На 15.07. т.г., около 16:50 часа, на кръстовище на ул. «Шипка» и ул. «Драган Цанков», е възникнало ПТП. 20-годишният водач на л.а. «Фолксваген», по време на движение, при завой наляво, не пропуска и блъска мотоциклет, който се движи в права посока. Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (39 г.) и неговата спътница (36 г.) получават контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна