IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
14:35 | 16 юли 2020
Обновен: 07:32 | 15 април 2024

Надомни апаши шетат из Провадия и Белослав

Хванаха младеж с трева във Варна

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Черно море АРХИВ

Полицията във Варна разкри надомни кражби в Провадия и Белослав за по-малко от 24 часа, похвалиха се от ОД на МВР в града.

 

Вчера е получен сигнал за кражба на различни инструменти от складово помещение, намиращо се в гр. Провадия. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 28 г. от с. Кривня, известен на органите на реда. По случая има образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

 

Отново в сряда е получен сигнал за кражба на моторен трион от имот в гр. Белослав. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 44 г. от Суворово, известен на органите на реда. По случая има образувана преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

 

Във втроник, на 14.07. т.г., във Варна, при извършване на действия по разследване на досъдебно производство, в жилище, обитавано от 21-годишен мъж от Варна, известен на МВР,  са намерени и иззети 10 бр. топчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 2,82 гр. Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна