IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Новини Варна
12:06 | 8 август 2020
Обновен: 21:28 | 9 април 2024

Варненци пълнят плажовете на Албена през уикенда

Добричлии също се възползват от офертите на пясъка без да се настаняват в хотел и да ползват други услуги

По материала работи: Слав Велев
Варненци пълнят плажовете на Албена през уикенда

Туристи от областите Варна и Добрич буквално заливат Албена през уикендите. Без да се настаняват в хотелите, те се възползват от офертите на плажа, предава NOVA.

 

 

Всяка събота и неделя още от сутринта пред бариерите на курорта се извиват опашки от автомобили. Хората споделят, че именно тук им се дава прекрасна възможност да посетят само плажа, дори и да не са гости на хотелите.

 

От администрацията на Албена също са убедени, че условията са повече от привлекателни. „Широка и чиста плажна ивица, чисти алеи. Всичко това дава едно преимущество и възможност гостите да направят една перфектна почивка”, обясни зам.директорът на Албена Христо Пенев.

 

Нашата проверка показа, че приятните условия в комплекса са изключително достъпни. Едно семейство, което е решило да плажува през уикенда може да получи своята почивка на наистина атрактивна цена.

 

 

„Максимум 50 лв. на семейство, като включим входа, паркирането близо до плажа, чадъра и шезлонга,  обяд за възрастните и децата”, разказа Велина Гюмова, ст. мениджър продажби.

 

Кирил Костадинов е един от почиващите в комплекса. Споделя, че от дълги години предпочита родното Северно Черноморие. „Страхотен, спокоен курорт, където можете да дойдете без притеснения за децата си, тъй като морето е плитко”, споделя Кирил.

 

А плажовете в Албена през уикенда продължават да са пълни с летовници и очакванията са това да бъде така до края на сезона.

Коментари

Новини Варна