Премиерни автомобили акостират във Варна
Тази година изложението ще е изцяло на външни площи
Публикувана: 10 Aug 2020 | 14:10

От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“.

 

Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м за експонатите.

 

Варненци, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.


На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете - BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI.

 

Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. 

 

Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.


Определена е и специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове.

 

А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

 

Черно море

 

Коментари ( 0 )