IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
10:56 | 13 август 2020
Обновен: 05:40 | 11 април 2024

Народът масово изтрещя: Пътник се кара на аутист без маска във варненски тролей

Пост в социалната мрежа разбуни духовете сред потребителите

По материала работи: Слав Велев
Народът масово изтрещя: Пътник се кара на аутист без маска във варненски тролей

Пътник се разкрещя във варненски тролей заради младеж без маска. Оказа се, че той бил аутист. Историята бе споделена от възмутена дама и бързо обиколи социалните мрежи, като разбуни духовете сред потребителите на Фейсбук.

 

"Пътувам в тролей, до мен господин на видима възраст 50+ започва да крещи на младеж, седящ на отсрещна седалка, да си вдигне маската на устата, като го повтори поне 3 пъти. Накрая дамата до младежа отговори, че синът ѝ е аутист и няма да го разбере. Господинът се извини и млъкна.", пише гневната варненка, като добавя:

 

"Никой от нас не желае тези маски, народът масово изтрещя от тази истерия. Но и никой не бива да се вживява в ролята на съдник, защото никой не е наясно със ситуацията на човека отсреща. Всеки носи отговорност за себе си. Пожелавам на всички наплашени да бъдат спокойни, защото именно страхът и стреса понижават имунитета и сами се предразполагат към заболявания. Нека бъдем и по-добри!"

 

Черно море

Коментари

Новини Варна