IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
16:55 | 3 септември 2020
Обновен: 21:26 | 18 април 2024

Носят хапчета на Костадинов в ареста

Лидерът на "Възраждане" бе обявен за издирване от съпартийците си, преди да се скопоса в следствието

По материала работи: Слав Велев
Носят хапчета на Костадинов в ареста

Здравословното състояние на лидера на партия "Възраждане" Костадин Костадинов се е влошило след снощното му принудително отвеждане от жълтите павета в ареста, по искане на Варненската прокуратура, съобщиха негови съпартийци.

 

"Току що адвокатът на д-р Костадин Костадинов излезе пред Окръжна следствена служба Варна и подаде на баща му рецепта за лекарства с молба да ги закупи. Очевидно д-р Костадинов е в недобро здравословно състояние. Очакваме повече информация", съобщиха от пратията чрез осфициалния профил на своя лидер във Фейсбук.

По-рано от същия профил бе пусната молба за изидирване на "д-р Костадин Костадинов".

 

"След последната публикация в профила на д-р Костадинов в нощта между 02 и 03.09.2020 г. , нямаме информация за неговото състояние.


Неговите близки и семейство потвърдиха, че не знаят къде се намира д-р Костадинов и нямат връзка с него след задържането му на 02.09.2020 г.
 

Ръководството, членове и съмишленици на Възраждане призовава всеки български гражданин, който има някаква информация за д-р Костадинов да се свърже с организационния секретар инж. Николай Дренчев на 0889430416.
 

Моля, споделете тази публикация, за да достигне до повече хора!
 

Благодарим ви, мили хора!", написаха от Възраждане.

 

По-късно те са успели да открият своя лидер в сградата на Варненската прокуратура.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна