IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
12:45 | 20 септември 2020
Обновен: 22:09 | 16 април 2024

Разцепи се "Отровното трио" - стана дуо

Минеков обиден, скулпторът хвърли кърпата

По материала работи: Слав Велев
проф. Велислав Минеков

Протестът се разцепи. Проф. Велислав Минеков се обиди лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков, не прие критиката му и обяви, че хвърля кърпата, напуска демонстрациите и оставя организацията им на Величков. Така Отровното трио стана Отровно дуо. В него остават Бабикян и Хаджигенов, предаде "Стандарт".

 

На стената си във фейсбук Минеков написа:

 

„След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста.

Със сигурност ще бъдат по-добри.

Ние ще бъдем в публиката.

Чудесен повод за почивка.”

 

В свой анализ за протестите, публикуван вчера, Велислав Величков констатира, че народният бунт е навлязъл в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация. „Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място.

 

"Отровното Трио" казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, "държейки микрофона и тъпана", Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по - видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали "искрата Росенец" и по -левите около Мая Манолова, които коопрериат с три малки партии и са близко до Триото”, посочва още Величков.

Коментари

Новини Варна