IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
10:00 | 12 октомври 2020
Обновен: 12:50 | 23 април 2024

Домашните любимци в морската столица вече имат свой супермаркет

Maxi Pet отвори своя първи магазин в Ритейл Парк Варна

По материала работи: Слав Велев
Домашните любимци в морската столица вече имат свой супермаркет

Maxi Pet  ви посреща в Ритейл Парк Варна

 

Maxi Pet, специализираният магазин за домашни любимци, отвори врати в Ритейл Парк Варна на бул. Вл. Варненчик 268. Модерният и удобен супермаркет за домашни любимци, с площ от 600 кв.м, предлага богат избор за всеки вкус, включително и свои собствени марки, които са с най-доброто съотношение цена-качество на пазара.

 

В Maxi Pet има всичко, което бихте пожелали на най-добри цени

 

Нетърпеливите клиенти и техните любимци бяха посрещнати в събота на голямото откриване от символът на Maxi Pet – далматинеца Макс, подаръци изненади и 20% намаление на всичко при първа покупка. Намалението е валидно за целия уикенд на откриването. 

 

Екипът на Maxi Pet е отдаден да надхвърля очакванията на домашните любимци и техните собственици. 

 

В магазина са предприети всички предпазни мерки за сигурност на клиентите и служителите


„Радваме се, че можем да обслужим нашите клиенти с разнообразния ни асортимент от продукти на най-изгодни цени.“, каза Антон Георгиев, управител на магазина Maxi Pet, Варна.

 

Ветеринарната аптека в Maxi Pet предлага всичко необходимо за твоя любимец със специални нужди

 

Ветеринарната аптека в магазина разполага с богат асортимент продукти за специалните диетични или медицински нужди на любимците. Ветеринарните лекари са готови да посъветват стопаните по всички въпроси относно храненето, хигиената и профилактиката на техния любимец. Всеки стопанин може също да зададе своя въпрос и онлайн на сайта в раздел Питайте ветеринаря.

 

Паркингът е на разположение на всички посетители, за да пазаруват лесно и удобно.

 

Maxi Pet не продава кучета или котки.

„Съветваме нашите клиенти да ги осиновяват или да се свържат с отговорни развъдници, членове на професионални асоциации. Стремим се да подкрепяме организациите за хуманно отношение към животните, както и да насърчаваме отговорното отглеждане на домашни любимци.", каза Галина Спасова, маркетинг мениджър, Maxi Pet.

 

Веднъж посетили магазина няма как да не дойдете пак. Вкусните аромати на храна, естествени лакомства, атрактивни цветове на нашийници и забавни играчки – придърпват поводите към Maxi Pet.

 

За тези, които все пак предпочитат онлайн пазаруването, Maxi Pet има и онлайн магазин – www.maxi-pet.bg 

 

За повече новини, можете да последвате Maxi Pet и във Facebook и Instagram.

Коментари

Новини Варна