IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
16:05 | 18 октомври 2020
Обновен: 05:07 | 21 април 2024

Георги Свиленски оглави Предизборния щаб на БСП

Националният съвет на БСП ще може да заседава вече онлайн

По материала работи: Слав Велев
Георги Свиленски оглави Предизборния щаб на БСП

Георги Свиленски оглави Предизборния щаб на БСП. Националният съвет на БСП ще може да заседава вече онлайн, реши той на днешното си заседание, предаде "Дарик".

 

Висшият орган на партията минава на ново ниво в своята работа и ще отговаря на съвременните реалности, заявяват от партията. В обща мрежа ще бъдат обхванати областни, общински структури, кметове и общински съветници на партията.

 

С това решение НС на БСП потвърждава водената от Нинова политика за модерна и демократична европейска партия, която е в унисон със съвременните тенденции в политиката. В правилника се въвеждат и етични норми на поведение за членовете на съвета.

 

 

Избран бе е и Национален предизборен щаб на БСП. Той ще бъде председателстван от Георги Свиленски, а негови заместници ще бъдат Вяра Емилова, Атанас Зафиров и Стоян Мирчев.

 

Щабът започва своята работа още следващата седмица. НС на БСП избра председателите на Съветите и Комисиите към НС.

 

След взетите днес решения БСП реално влиза в предизборна кампания и дава ясна заявка пред обществото, че е готова да поеме управлението на България.

Коментари

Новини Варна