IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
10:40 | 18 октомври 2020
Обновен: 01:06 | 26 април 2024

Красавица от Кърджали е убитата в Испания българка

36-годишната жена бе простреляна в главата от приятеля си на бензиностанция в град Пегера, Майорка

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Фейсбук; Habibe Ismail

Разбра се коя е българката, убита в Испания. 36-годишната жена е разстреляна от приятеля си – 37-годишен испански гражданин, съобщава испанският АВС. Убитата е кърджалийката Хабибе Е. И., съобщи 24rodopi.com. В града край Арда тя била позната с галеното "Хабчето".

 

Убийството стана в събота малко след 14.30 часа на бензиностанция в град Пегера, община Галвия, Майорка. Сигналът за случилото се е бил подаден от клиент на бензиностанцията, който по това време зареждал с гориво автомобила си. Първоначалният оглед сочи, че мъжът е прострелял 36-годишната си приятелка, с инициали Х.Е.И., с един куршум в главата и след това се е самоубил. Престъплението е извършено със законно притежаваната ловджийска пушка, която испанецът придобил преди месец. Според вестник „Ultima Hora“ двамата са живеели на семейни начала в дома на майката на мъжа в Палма. Хабибе И. е работила като сервитьорка в заведение в Пунта Байена. По случая се води разследване.

 

В момента е организирана дарителска кампания в помощ на семейството на Хабибе Исмаил, за да прибере тялото й от Испания в Кърджали.

 

Още по темата:

 

И двамата са имали идентични огнестрелни рани в главите и между краката на мъжа е намерена пушка

Коментари

Новини Варна