IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
15:15 | 21 октомври 2020
Обновен: 03:32 | 7 април 2024

100 лв. глоба за шофьор псувал и бил колега на кръстовище във Варна

Хванаха русенец да се разхожда с хероин в морската столица

По материала работи: Слав Велев
100 лв. глоба за шофьор псувал и бил колега на кръстовище във Варна

На 15.10. т.г., на кръстовище във Варна, мъж на 54 г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи се в отправяне на обиди и използване на физическа сила спрямо друг гражданин, съобщават от ОД на МВР във Варна.

 

По случая е образувана преписка по Указа за дребното хулиганство, след съдебно заседание на Районен съд – Варна му е наложено административно наказание «глоба» в размер на 100 лв. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 19.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Експлорер» с водач на 20 г., е установено, че същият управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 18.10. т.г., във Варна, при извършване на полицейска проверка на 35-годишен мъж от Русе, е установено, че същият държи в себе си седем пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с общо тегло 0,47 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна