Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 21 март
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 20 Mar 2019 | 13:04

В „Утро в нашия град“ на 21 март очаквайте:


Месеци наред Сърбия се бунтува срещу президента Вучич и корупцията в страната. Западната ни съседка е сред малкото съюзници на Русия в Европа. Какво предстои? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Ще залее ли България вълна от протести на медицинските сестри и достигна ли състоянието на здравните грижи у нас нивото на критичност? Говори Райна Бояджиева, председател на Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи във Варна. 


Ще вкарат ли управляващите ромите в училище с измененията в Законите за социалното подпомагане и семейните помощи за деца, които обвързват получаването на средства от държавата със задължително посещаване на училище? Разговаряме навръх Международния ден срещу расовата дискриминация с Николай Николов, председател на Центъра за стратегии по проблемите на малцинствата във Варна и с ромския писател Димитър Атанасов - Кабули.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с актрисата и режисьор Вера Стойкова, директор на Държавен куклен театър - Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )