Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 19 април
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 18 Apr 2019 | 13:55

В „Утро в нашия град“ на 19 април очаквайте:


Кога България може да има първата си морска линейка, както и повече подробности за изграждането на комуникационен център за дистанционно лечение на български моряци по време на рейс, ще разберем от кап. Тодор Йотов, ръководител на Университетския център по морско здравеопазване към МУ – Варна.


Кои са най-честите психични проблеми, които идват с напредването на възрастта, ще разберем от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“. 


„Черно море“ гостува на разклатения „Берое“ в търсене на нова победа в Първа лига. След епичната битка в Шампионската лига, „Тотнъм“ и „Манчестър Сити“ подновяват дуела си, този път на Острова. И още – кои са полуфиналистите в Лига Европа. За тези и други интересни спортни събития - в рубриката „Спортът на прицел“ с Илиян Койчев.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с младата поетеса Снежи Денева, автор на сборника с импресии „Песъчинки от деня или борови шишарки за… вечеря“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )