IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
15:29 | 10 юли 2017
Обновен: 10:48 | 17 април 2024

Седмичният ви хороскоп за 10 юли – 16 юли

Каква ще бъде седмицата?

По материала работи: Пламен Янков
Седмичният ви хороскоп за 10 юли – 16 юли

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.


Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 26 юни – 2 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.


Овен

За да преодолеете противоречията с близките трябва да постигнете хармония със самите себе си. Не задавайте въпроси, на които със сигурност знаете отговора, но не ви харесва. Отделете внимание първо на неотложните битови въпроси, а след това на такива, които са свързани с набиране на информация и обработка на документи. Като цяло резултатите ще ви зарадват.


Телец

Опитайте се да приемате събитията повече прагматично, отколкото емоционално. Почти ежедневно някой ще ви занимава с проблемите си, но е желателно да сте по-дистанцирани, да не преживявате чуждите грижи прекалено надълбоко. Помислете дали мотивите на хората, които ви търсят са наистина безкористни, дали част от тях не злоупотребяват с търпението ви. Действайте самостоятелно и не обсъждайте финансовото си състояние.


Близнаци

Идеите ви са интересни и приложими. Можете да постигнете много, ако съчетаете хрумванията си с начина им на изпълнение и действате активно. Крайните резултати зависят от личното ви участие и, започвайки нещо ново, не е желателно да го оставяте на самотек. Контактите ви ще са интензивни, ще има с кого да обсъждате и да се съветвате, но не бива да очаквате някой да свърши работата вместо вас.


Рак

Ще се наложи да уреждате взаимоотношения, свързани с държавната администрация или изпълнителната власт. Не е изключено да претърпите финансови загуби, да ви изискат заплащане на стари задължения, при това с лихвите. Не е желателно да отлагате повече, нито да въвличате близките си в цялата схема. Ако чувството ви за справедливост е засегнато, то потърсете правата си по съдебен ред.


Лъв

Едва ли ще преживеете много радости в предстоящия период. Доста сте разсеяни, невнимателни и непредпазливи. Част от проблемите ще са свързани именно с притъпения ви инстинкт за самосъхранение. Може да претърпите травма или някаква материална загуба. Не е изключено да се почувствате отпаднали, на моменти да се появи леко главоболие, безсъние, замаяност. Пестете си силите и не се захващайте със сложни задачи.


Дева

Финансовото ви състояние е стабилно. Може би даже ще получите допълнителни приходи. Всичко ще ви се случва толкова лесно, че може да притъпи предпазливостта ви. Не са изключени спорове и разногласия от личен характер. Не се опитвайте да отстоявате позициите си със силови методи. Просто запазете спокойствие и наблюдавайте. Нещата ще си дойдат по местата по естествен ред.


Везни

Ще се наложи да окажете съдействие на близки. Не отказвайте помощ, макар че ситуацията може да изглежда доста абсурдна. Гледната ви точка може да е различна, но това съвсем не означава, че е по-правилна от чуждата. Просто направете онова, за което ви молят без да коментирате. Скоро ще установите, че не сте разполагали с достатъчно информация, за да си оформите правилно мнение.


Скорпион

Личните отношения може да са леко конфликтни, защото сте склонни да залитате от една крайност в друга. Ако искате да се справите с професионалните задачи, трябва да си осигурите спокойна обстановка. Всяко допълнително напрежение ще ви изважда извън релси и ще ви е трудно да се концентрирате върху важното, както и да отчитате детайлите. От вас зависи да постигнете хармония между външните фактори и вътрешните си преживявания.
 

Стрелец

Едва ли ще получите допълнителни финансови постъпления. Опитайте се да разполагате само с онова, което имате и да не сравнявате себе си с околните. Състезания на тема „кой е по-по-най-“ точно в този момент не са препоръчителни. Подхождайте към чуждите постижения с радост, а не със завист. Не се опитвайте да напреднете за чужда сметка.
 

Козирог

Ще се променят някои факти и елементи от ежедневието. Вероятно ще се наложи да промените частично и плановете си, които са свързани с почивка или пътуване. Не се стресирайте излишно, крайният резултат ще е във ваша полза. Ако ви натоварят с допълнителни задължения не се опитвайте да се измъкнете. Работата ви ще бъде високо оценена и добре възнаградена.


Водолей

Ще направите много и ще получите много. Ще имате възможност да отстоите правата да стабилизирате позициите си. Ще можете да покажете талантите и да реализирате възможностите си в широк мащаб. Лесно ще се справите с всякакъв вид формални задачи, свързани с попълване на документи, оформяне на пратки, уточняване подробности по сделки. Може да сте напълно доволни от себе си през тази седмица.
 

Риби

Доста напрегнат период от гледна точка на работата и професионалните задачи. Постарайте се да разпределяте силите си равномерно, за да не усетите силно изтощение още в началото на седмицата. Осигурявайте си достатъчно сън и не злоупотребявайте с храни и напитки. Ще получите добро възнаграждение за положените усилия, ако проявите и достатъчно търпение.

 

Четете още Любовен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Коментари

Новини Варна