IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
ТВ-видео
16:33 | 13 декември 2019
Обновен: 19:48 | 15 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 16 декември 2019

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 16 декември 2019

В „Утро в нашия град“ на 16 декември очаквайте:


Колко души се изследваха за туберкулоза във Варна, какви са нивата на заболеваемостта? И още: Как се отразява мръсният въздух на нашето здраве? Разговор с пулмолога доц. Христо Ганчев, управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания във Варна.


„На мач с играчка“. Как спорт и благотворителност се обединяват в името на децата и коя е благородната кауза зад която застава баскетболния „Черно море Тича“?


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов разговора на Кирил Аспарухов с актрисата Йоана Буковска, посветен на моноспектакъла „Променяне“ по Лив Улман.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефони линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна