IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
19:55 | 16 януари 2017
Обновен: 22:42 | 26 април 2024

Б. Борисов ще ръководи Районното управление в Омуртаг

По материала работи: Борис Проданов
Б. Борисов ще ръководи Районното управление в Омуртаг

Борислав Борисов е временно преназначен за една година на длъжността началник на Районното управление /РУ/ в Омуртаг. Той е разузнавач в група "Криминална полиция", а заповедта на министъра на вътрешните работи е от 13 януари, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

 

Днес със заповедта е бил запознат съставът на управлението. Главен инспектор Борисов е представен на служителите като началник на РУ-Омуртаг от директора на Областната дирекция на МВР в Търговище старши комисар Николай Ненков.

 

Борислав Борисов е 34-годишен, завършил е Академията на МВР. В системата на МВР работи от ноември 2004 г. Започва е работа като оперативен работник в група "Криминална полиция", а от март 2008 г. работи в същата група по направление "Икономическа полиция". За постигнати значими професионални резултати Борисов е награждаван седем пъти от директори на ОД на МВР, съобщават още от пресслужбата на полицията.

 

БТА

 

Още по темата: МВР осигурява още служители за полицията във Варна

Коментари

Новини Варна