Млад мъж се самозапали в колата си на Асенова крепост
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си
Публикувана: 18 Jan 2020 | 13:49

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

 

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

 

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.


На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

 

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.

 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.


Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

 

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.

Коментари ( 0 )