IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:58 | 28 март 2016
Обновен: 08:29 | 18 май 2024

Катастрофа взе три жертви край Червен бряг

Загиналите са млади хора

По материала работи: Златина Добрева
Катастрофа взе три жертви край Червен бряг

Трима младежи загинаха, а двама са ранени при тежка катастрофа в село Лепица, община Червен бряг. Произшествието е станало тази нощ, сигналът е подаден в 0.51 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

 

Петимата младежи - две момчета и три момичета - са пътували в лек автомобил БМВ. 23-годишният шофьор изгубил управление и колата се забила в крайпътно дърво, информира Дарик радио.

 

На място са загинали водачът и двама от спътниците му - 17-годишно момче и 18-годишно момиче. Двамата младежи са от с.Сухаче, а момичето е от с.Чомаковци.

При удара са ранени две момичета - на 17 и 18 г. Те също са от с. Сухаче. Настанени са в плевенската болница. Към момента няма информация за състоянието им.

Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват. Вече е образувано досъдебно производство. На мястото на удара се извършва втори оглед, уточниха от полицията в Плевен.

Коментари

Новини Варна