IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:30 | 8 септември 2019
Обновен: 19:25 | 25 март 2024

И новата седмица започва със слънце

Температурите остават високи - до 31 градуса

По материала работи: Пламен Янков
И новата седмица започва със слънце

Снимка: Пламен Гутинов, архив
 

През нощта ще бъде предимно ясно със слаб вятър от изток-североизток. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове на отделни места в низините и котловините ще има намалена видимост. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26 и 31 градуса, в София - около 27 градуса, пише БТА, цитирана от Dnes.bg.


Над Черноморието ще се задържи предимно слънчево с до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 26 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 24 - 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.


Над планините ще бъде предимно слънчево след обяд с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слабо. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 21 градуса, на 2000 метра - 13 - 14 градуса.


Във вторник и сряда ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Ще остане топло за периода, с максимални температури в повечето места между 27 и 32 градуса.


Четете още: Засилен трафик по пътищата в странатa

Коментари

Новини Варна