IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
10:09 | 4 октомври 2016
Обновен: 16:23 | 7 май 2024

Ако бизнес и местна власт работят заедно, нещата ви ще се получат

Хея Давидс, експерт по международни отношения в Дордрехт, Холандия

По материала работи: manager
Ако бизнес и местна власт работят заедно, нещата ви ще се получат

Принципно Дордрехт не е особено силно развита туристическа дестинация, но през последните няколко години, благодарение на огромната активност на нашия кмет, който привлече провеждането на редица международни събития, Дордрехт стана доста популярен. Превърна се в една скрита туристическа дестинация от Западна Холандия, която днес е много по-позната на хората. 


Виждам, че в последно време във Варна се увеличават местата, където човек може не само да седне и да пие едно питие в близост до морето, но също да се разходи и да прекара по интересен начин времето си. Смятам, че доста добре се получава интеграцията на плажната и пристанищната площ към града. 


Смятам, че сътрудничеството и въвличането на всички участници в този процес и работата им съвместно може да даде по-добър резултат. Ако те всички работят заедно – бизнес, местна власт и всички, които развиват туризъм в града, ще се получат нещата. 

 

Татяна Кисьова

Още по темата: Варна събра представители на побратимените си градове

Плажът, пристанищата и бреговата ивица са интегрирани в града

За нас ще бъде интересно да почерпим от опита на Варна

 

Коментари

Новини Варна