Хотел „Азалия“ в „Св. Св. Константин и Елена“ спечели златна статуетка от Балканските туристически Оскари
Публикувана: 6 Dec 2018 | 11:15

4-звездният хотел Балнео & СПА Азалия спечели златна статуетка от Балканските туристически Оскари. Призове от четвъртото издание на конкурса Balkan Awards of Tourism Industry 2018 обраха още общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония.

 

Хотел „Азалия“ е разположен на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. Курортът "Св. Св. Константин и Елена" съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения го правят първокласен морски и СПА курорт.

 

Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг. Предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори.

 

Медикъл СПА центърът на хотел Азалия е истински храм на спокойствието, за бягство ежедневния стрес и напрежение, с богат избор от специални процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло и лечебни програми. Центърът е модерно оборудван и работи с най-реномираните марки за SPA козметика.

 

Призовете в конкурса бяха връчени от депутата от управляващата коалиция г-н Красимир Богданов, радетел за обединението на Балканите и зам.-председател на комисията по външна политика, член на комисията по културата и медиите,  доц. Йордан Йорданов от сдружение Туризъм, Ахмед Башев от търговския отдел на Посолството на Турция, зам.-изпълнителният директор на изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия г-н Александър Минев, председателят на Българската Асоциация на Експертите в туризма д-р Димчо Тодоров и др.

 

Черно море

Още от: Икономика

Коментари ( 0 )