IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Икономика
10:41 | 8 февруари 2019
Обновен: 00:21 | 17 март 2024

„България Ер“ удължава промоционалната си кампания за Свети Валентин

До 15 февруари включително всеки, който закупи самолетен билет, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50%отстъпка

По материала работи: Слав Велев
„България Ер“ удължава промоционалната си кампания за Свети Валентин

 

Поради големия интерес и неспиращите запитвания националният превозвач „България Ер“ удължава промоционалната си кампания „Небе от любов“, която инициира по повод деня на влюбените. До 15 февруари включително всеки, който закупи самолетен билет по една от всички директни дестинации на авиокомпанията, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка.

 

Сред линиите, по които намаленията са най-големи за втори двупосочен билет, са Виена, Милано, Москва, Франкфурт, Мадрид и Берлин. Повече подробности за промокампанията и условията й може да откриете на www.air.bg.  Междувременно, като допълнителен комплимент за пасажерите си, „България Ер“ подготви и специални разписания до някои дестинации, за да може всеки, който пожелае да отпразнува 14 февруари в някои от най-романтичните европейски градове, без да се налага да си взима много отпуск от работните ангажименти. Националният превозвач предлага полети от София Прага, Виена и  Амстердам на 14 февруари, с връщане на 17 февруари (неделя). За по-кратък Свети Валентин уикенд авиокомпанията удобни възможности за полети до Франкфурт, Берлин, Рим, Милано на 15 февруари (петък), с връщане на 17 февруари.

 

За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и e-mail: callFB@air.bg. Билети могат да бъдат резервирани и в офис на авиокомпанията, както и през агентската мрежа.

Коментари

Новини Варна