IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Избрано
18:30 | 17 октомври 2018
Обновен: 08:22 | 28 март 2024

Моторист загина след удар в дърво на оживен булевард във Варна

Според очевидци мотоциклетистът е карал с несъобразена скорост

По материала работи: Слав Велев
Моторист загина след удар в дърво на оживен булевард във Варна

26-годишен моторист загина на място след удар в дърво на бул. "Сливница". Инцидентът е станал към 17,20 ч. на кръстовището между бул. "Сливница" и ул."Хдажи Димитър". Според очевидци мотористът е карал с несъобразена скорост между колите, когато го засича "Опел Корса". Водачът губи управление над машината и се удря в дърво между двете платна. Цял късмет е, че няма пострадали пешеходци или колоездачи, отбелязаха свидетели на инцидента.

 

"Опел"-ът е  управляван от 48-годишна жена. Към момента текат действия по разследване на произшествието за изясняване на детайли и обстоятелства. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от МВР.

 

Припомняме, че преди месец комисията по пътна безопасност реши да бъде поставена разделителна линия (тип мантинела) на бул. „Цар Освободител“ и на бул. „Сливница“, с което да бъде осигурена по-добра безопасност на шофьори и пешеходци.

Гонките с мотори по бул."Сливница" са често явление и според потърпевши от силния шум жители на района, единственото решение е поставяне на "легнали полицаи", което ще бъде и ефективна мярка за редуциране на тежки инциденти.

 

 

Черно море

 

Как да спрем войната на пътя?

 

Коментари

Новини Варна