IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
10:51 | 8 юли 2017
Обновен: 16:31 | 24 април 2024

Издадоха книга с рецепти от сериала „Приятели“

Място в печатното издание намират и десетте кулинарни Божи заповеди на Джоуи

По материала работи: Пламен Янков
Издадоха книга с рецепти от сериала „Приятели“

Някои сериали остават легенда години след финала си. Моменти от тях се превръщат в хит - например да си хапнеш чийзкейк от пода или да сготвиш сладкиш с говеждо - това са някои от кулинарните истории от легендарните "Приятели", събрани в книга. Всичко, което героите приготвят, ядат, дори какви диети спазват, е събрано в това издание. Един различен и много примамлив начин да се срещнем отново с Рейчъл, Моника, Джоуи, Рос, Чандлър и Фийби.

 

"Джоуи не дели храна." Двама испански автори обаче споделят с феновете на сериала "Приятели" всички рецепти, които се срещат в 10-те сезона, отбелязва БНТ. Най-атрактивен несъмнено е сладкишът с говеждо месо на Рейчъл.

 

Пиле "Кунг Пао", курабийките на бабата на Фийби, блокчета с кокос, орехи и Маколад и още десетки вкусни изкушения срещат още веднъж феновете

 

Това не е типичната готварска книга на Джейми Оливър или на Гордън Рамзи. Тя събира всички храни, които героите ядат, споменават, приготвят в продължение на 10 години. Те са придружени с илюстрации, графики и любопитни бележки.

 

Освен рецептите, място в книгата намират и десетте кулинарни Божи заповеди на Джоуи и диетите на шестимата герои и колко пъти готви всеки от тях. Феновете могат да се развихрят в кухнята заедно с шестимата "приятели".

 

Прочетете и 20 любими цитата от "Приятели"

Коментари

Новини Варна