IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
18:56 | 17 март 2018
Обновен: 00:17 | 20 април 2024

Как да го побъркаш от удоволствие?

Има нещо, без което всичко останало не струва...

По материала работи: Пламен Янков
Как да го побъркаш от удоволствие?

За това как да задоволиш мъжа в леглото е изписано, пише се и ще се пише много... Но истината е, че съвсем не е нужно да владеете Кама Сутра до съвършенство, за да доставите невероятно удоволствие на партньора си. Има нещо, без което всичко останало не струва... Покажете, кажете, изкрещете, че да бъдете в обятията му ви харесва. Много!

 

Представителите на силния пол обичат, когато жената гали егото им, а в леглото това става с повечко шум! Да вижда и чува, че партньорката му изпитва истинска наслада с него... Ето това кара мъжа да си умре от удоволствие, отбелязват от beu.bg.

 

Доказано е, че колкото повече шум се вдига по време на секс, толкова по-силно е удовлетворението на партньорите след него. И това важи с особена сила за мъжете, които се чувстват най-щастливи, знаейки, че са задоволили жената до себе си. Мило, нали?

 

Не случайно 71% от жените, участвали в ново изследване, изразяват емоциите си в спалнята активно и... шумно. Така трябва, момичета! Продължавайте в същия дух, а пък на съседите можете да подарите по един чифт тапи за уши.  

Коментари

Новини Варна