IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
16:28 | 20 май 2018
Обновен: 01:39 | 30 април 2024

Втората рокля, която Меган Маркъл носи в сватбения ден

Дело е на британска дизайнерка

По материала работи: Слав Велев
Втората рокля, която Меган Маркъл носи в сватбения ден

Принц Хари и Меган Маркъл. Снимка: Reuters

Всяка сватба трябва да си има и своето сватбено парти! След великолепната церемония, новото семейство в кралския двор – принц Хари и съпругата му Меган, поканиха на частен прием свои близки и приятели във Frogmore House.На всички ни бе известно, че херцогинята на Съсекс ще смени тоалета си за сватбения прием. За него тя бе заложила на красива бяла рокля, без рамена, с поло яка, дело на британската дизайнерка Стела Маккартни. Но не само това. И в тази си визия, Меган почете паметта на принцеса Даяна носейки на дясната си ръка красив пръстен принадлежал на принцесата.

 

Принц Хари също смени своята военна униформа с бяла риза, черен панталон и разкошно черно кадифено сако, на което папийонката стоеше перфектно. Този път двойката се придвижи не с каляска, а със светлосин Jaguar, модел от 1968 година.Появиха се и снимки на сватбената торта, която бе по-различна от обичайното, което се очакваше. Този шедьовър на сладкарството е дело на Клеър Прак. Тортата е с лимонов вкус, богат маслен крем и сироп от бъз. Изящният модел с лодка деколте е дело на модна къща „Живанши“, а обувките са на испанския дизайнер Маноло Бланик. Дизайнер на тоалета е Waight Keller, която е първата жена творчески директор на марката и неслучайно е била избрана от булката.

 

Тиарата, която блестеше в косите ѝ, има дълга история. Тя е принадлежала на кралица Мери, която е била баба на кралица Елизабет II. Тиарата е изработена през 1932 година,  а големият камък, който е акцент в нея е от 1892 година. Красивото бижу е било завещано на сегашната кралица.Воалът е от копринен тюл с дължина 5 метра, а върху него са избродирани 53 флорални мотива, отдаващи почит на 53-те страни от британската общност.Има предположения колко е струвала роклята на Меган, като според някои, цената ѝ може да е около 500 хил. долара.

 

az-jenata.bg

 

Четете още: Как принц Хари почете паметта на Даяна на сватбата си

Коментари

Новини Варна