IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
14:59 | 13 юни 2018
Обновен: 22:10 | 6 април 2024

Джоли може да загуби попечителство над децата

Съдът отреди повече време на Брад Пит с наследниците му

По материала работи: Пламен Янков
Джоли може да загуби попечителство над децата

Анджелина Джоли може да изгуби попечителството над шестте деца, които имат с Брад Пит. Според The Blast, съдия, който е работил по делото по развода на двойката, е отбелязал, че децата не поддържат почти никаква връзка с баща си, което не им се отразява добре, пише teenproblem.net.

 

В официалните документи дори бил направен летен график, който определя колко често Брад Пит трябва да вижда потомците си през следващите месеци. Това важи за всички деца, освен Мадокс, който е най-големият им син (роден 2001 г.) и му е позволено сам да реши дали иска да прекарва повече време с баща си или не.

 

Говори се, че Брад трябва да е с децата от 8 до 17 юни, като в тези дни прекарва поне 4 часа с тях. За тази цел той ще трябва да е в Лондон, където Анджелина в момента живее под наем.

 

Тогава звездата от Fight Club ще трябва и да избере едно или две от децата, с които да прекара време самостоятелно, след въпросния период. Постепенно, ще трябва да взема и другите и да прекарва самостоятелно време с тях поне по два пъти.

 

Ако изпълни задачата, актьорът ще има право да прекарва с децата по 10 часа в периода от 27 юни до 1 юли. А след този етап ще получи разрешение да вземе всички деца за 4 последователни дни, които той сметне за удобни, между 8 и 14 юли.

Коментари

Новини Варна