IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:01 | 13 юли 2018
Обновен: 02:14 | 19 април 2024

Седмичен хороскоп 16 - 22 юли 2018 - ОВЕН

Ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 16 - 22 юли 2018 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи. Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях. Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове за следващите няколко месеца от годината. В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели. Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.

 

Домашните ви задачи и ангажименти ще са също ваш приоритет, но там нещата ще са повече рутинни, отколкото да възникне някаква необичайна ситуация. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения, премествания или ремонти. През седмицата ще имате срещи или гости, които ще са с определена цел и които ще определят някои от вашите бъдещи планове.

 

Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания, но от друга страна тъкмо при тях може да възникне една стресова ситуация. Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент свързан с човек от кръга ви приятели или познати.

 

Коментари

Новини Варна