IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:06 | 10 август 2018
Обновен: 19:44 | 6 април 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Дева

Действайте предпазливо

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще действате много по-решително по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е двете неща да имат връзка и вие да направите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др. 
 

Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне с по-голям разход, който ви се налага да направите. Следете разумно приходната част в бюджета си и не допускайте сътресения или напрежение. 
 

Някои от малките, но приятни изненади през тази седмица ще бъдат свързани с гости или среща, с приятни стари познати, нови познанства, включително с хора от различни градове и села или от различни националности. 
 

През седмицата не допускайте действия или думи на млада жена да ви наранят емоционално или да ви въвлекат в спор и неприятности, за които нямате желание. Оставете я тя сама да се "наслаждава" на негативните емоции, които носи в себе си. 
 

Тази седмица ще бъде благоприятна и важна за развитието на вашите приятелски връзки с хора от различни населени места. Новите познанства ще започнат трудно, с известна хладина, но постепенно ще прераснат в нещо специално за вас. 
 

Любовта ще е важна част от ежедневния ви живот и ще и отделите достатъчно време за да ви зареди с нужните за самочувствието ви емоции. 
 

Мъжете над 35 години ще имат специални преживявания, предложение или друго важно събитие свързано с любимата жена. 

Коментари

Новини Варна