IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:10 | 10 август 2018
Обновен: 09:48 | 26 март 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Козирог

Може да направите погрешен избор на покупка

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица въпреки вашите собствени емоционални нужди или очаквания, ще ви се наложи да следите или да бъдете част от любовните преживявания на млад мъж. Може да бъдете негов душеприказчик или това да касае личност от собственото ви семейство. 
 

През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, да имате битови проблеми в дома си или други затруднения от материален характер. 
 

През тази седмица повечето от вас ще избягват новите познанства или контактите с непознати хора, което ще ограничи значително възможностите ви за развитие. Всъщност вие точно от това се нуждаете, от глътка свеж въздух в отношенията си. Нови хора, които да ви създадат нови емоции или от които да научите нови неща. Не се самоизолирайте, защото това ще е във ваша вреда. 
 

Конфликт с дете или заради дете ще приключи с намирането на най-доброто решение на спорния въпрос. В някои случаи решението може само да се появи без необходимост от някакви допълнителни действия. 
 

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за сключване на брак, тъй като напрежението ще създаде конфликтни ситуации, чието развитие ще е непредсказуемо. 
 

Разкриването на тайни или задкулисни действия не само ще постави на изпитание семейните отношения, но може да е причина за раздяла или развод. 
 

През седмицата ще ангажира вниманието ви финансов документ или предложение свързано с пари (най-вероятно от друго населено място). Възможно е получаване на пари от човек или институция от друг град или държава. 
 

Младите мъже Козирог ще имат благоприятна седмица за любовни преживявания, стига да знаят какво искат, какво могат да очакват, тоест без каквито и да е било изненади. 

Коментари

Новини Варна