IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:05 | 10 август 2018
Обновен: 05:35 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Лъв

Добро развитие ще имат ваши планове свързани с пътуване по работа

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще запомните със специални емоции в семейството си или такива, които ще имат връзка с ваши роднини от близо и далеч. Сега може да получите най-различни новини или покани от родствениците си. 
 

За съжаление през тази седмица може да ви разстрои една неприятна новина свързана с жена, която познавате. Тя може да не присъства в ежедневния ви живот, но да имате специални лични, семейни или професионални отношения. 
 

Добро развитие ще имат ваши планове и действия свързани с деца, които може да са ваши , на ваши роднини или приятели. Успех на дете или малд човек, важна промяна в техния живот ще бъде тема на разговори по телефона или чрез виртуалните средства за комуникация. 
 

Добро развитие през тази седмица ще имат ваши планове свързани с пътуване по работа, преместване в друг град или държава поради старт на нова кариера и др. Ако ви се налага да пътувате с цел грижи за имот извън населеното място, където живеете, то действията ви в този план ще са успешни. 
 

Някои от неприятните моменти през тази седмица ще имат връзка с напрегнатите отношения с млад мъж, който вероятно не живее с вас под един покрив. Възможно е да имате пряк конфликт или по някакъв начин да сте засегнати от неговите действия. 
 

Друг важен фактор през тези седем дни ще бъде вашето здраве, което не бива да бъде подценявано особено ако в момента здравословни неразположения. Следвайте лекарските преопръки и избягвайте самолечение.

Коментари

Новини Варна