IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:02 | 10 август 2018
Обновен: 14:38 | 16 април 2024

Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Телец

Ще се наложи да мислите и действате бързо

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 13 - 19 август 2018 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще се наложи да мислите и действате бързо, ако искате да се възползвате успешно от новите възможности, които сега ще се появят пред вас. За съжаление мнозина ще се страхуват да поемат рискове или ще искат повече време за размисъл, което ще е причина да пропуснете интересни шансове в личния си и в професионалния си живот. 
 

През седмицата ще имате очакване за изпълнение на обещание или друга уговорка с жена. Приятелските ви отношения с жени ще се развиват според плановете и надеждите ви. 
 

Ново приятелство с жена също ще ви донесе интересни преживявания. 
 

През седмицата ще ви посетят хора в дома ви, които обичат да се занимават с клюки и интриги. Внимавайте да не ви намесят и вас в някаква неприятна история. 
 

Конфликт в семейството може да се развие в неприятна и нежелана за вас посока и да създаде дълготрайно напрежение в семейните ви отношения. Появярвайте ми, всеки един проблем може да се разреши с такт, дипломатичност и най-вече с търпение. 
 

Неприятности от миналата седмица свързани най-вероятно с млад мъж и тази седмица няма да намерят своето разрешение. Няма да ви е приятно от този психологически товар на плещите ви, но сега не е точното време за благоприятното му разрешаване. 
 

Тази седмица ще бъде благоприятна за планиране или реализиране на пътуване. Вероятно то ще бъде свързано с важно събитие или промяна в живота ви. Новите хора, които ще срещнете тепърва ще имат своето място в живота ви. 

Коментари

Новини Варна