IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:07 | 15 август 2018
Обновен: 09:45 | 14 април 2024

Най-големите секс тайни на зодиите (Везни)

Кой какво обича в леглото?

По материала работи: Деян Михайлов
Най-големите секс тайни на зодиите (Везни)

Ако имате чувството, че сексуалният ви живот е скучен, монотонен и не ви носи удоволствието, от което имате нужда, не бързайте да сменяте партньора. Хората обичат най-разнообразни неща в секса.

Това зависи както от характера им, така и от зодията, която са – е и опитът под завивките е от значение. Ако искате да разберете как да доставите удоволствие на половинката си, ето какво харесват различните зодии по време на секс.

 

Везни

Везните обичат да поддържат баланс, така че обикновено мислят за желанията и на двамата партньори. Обожават съблазняването, любовната игра и дългия интересен разговор, водещ до горещи страсти. Ако всичко това бъде постигнато в подходяща обстановка, се получава взривоопасна комбинация! Везните обичат да имат до себе си надарен и привлекателен партньор, защото усещат, че те представляват абсолютно същото. При този знак няма как да минете без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа. Ерогенните зони на Везните са долната част на гърба и дупето.  

Коментари

Новини Варна