IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:10 | 17 август 2018
Обновен: 14:39 | 5 май 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Козирог

Постепенно достигате важен за вас успех

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще сте ентусиазирани от възможността да направите една покупка лично за себе си или за дома си. Вероятно това ще бъде нещо, за което сте спестявали пари или което ще изплащате на месечни вноски. 
 

Постепенно достигате важен за вас успех в образованието или кариерата си. Неща, които преди са ви били трудни за изпълнение, сега ще ги правите с лекота. 
 

Възможно е да получите признание или добра оценка в учението или в работата си. 
 

Ваши срещи с млад мъж или с мъже трябва да са много премерени и да не се поддавате на всякакви предложение или идеи, които могат да ви въвлекат в неприятна ситуация. Ще бъдете обект на манипулация от страна на момче или млад мъж. 
 

В любовния ви живот ще възникне конфликтна ситуация, която ще определи бъдещето на вашата връзка. Това не касае семейните двойки, а само романтичните познанства и приятелства. 
 

Неочаквана новина или покана свързана с мъж ще ви накара да реорганизирате част от плановете си за тази седмица. 
 

Седмицата ще бъде благоприятна за възстановяване на прекъснати отношения с жена. 
 

Съновидения свързани с починала жена ще са предвестник на специално събитие в живота ви. 
 

Мъжете над 35 годишна възраст ще получат предложение, което ще е доста примамливо и перспективно за реализиране, ако имате такъв интерес и готовност.  

Коментари

Новини Варна