IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:08 | 17 август 2018
Обновен: 09:40 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Скорпион

Избягвайте да се намесвате в конфликт или спорна ситуация

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате да разрешавате неприятности или сложни отношения с хора от кръга ви приятели, колеги или познати. В някои случаи може да възникне необходимост да се намесите в личния живот на такава личност. 
 

Като цяло, основните събития през седмицата ще се развият в семейството и в дома ви. Този период не вещае изненади.

 

Вероятно всичко ще е планирано или част от рутинното ви ежедневие. Все пак ще ви се наложи да вземете няколко решения свързани с важни планове за близкото ви бъдеще. 
 

Тази седмица може да ви изненада любовният ви живот. Може да получите специален жест на внимание или да провокирате конфликт, който да ви настрои един срещу друг за даден период от време. 
 

През седмицата избягвайте да се намесвате в конфликт или спорна ситуация на работното си място. Ситуацията ще се развие неблагоприятно и вие няма да се чувствате добре. 
 

Мъжете Скорпион ще се наложи да търсят компромиси в отношенията си с жени от семейството. Не се намесвайте в женски спорове или конфликти, ситуацията е доста деликатна. 
 

Жените може да имат притеснения или тревоги свързани с мъж от семейството: партньор, баща, свекър, брат и др. 
 

Тази седмица може да ви натъжи разпада на едно семейство, като най-вероятно вие ще имат роднински или приятелски отношения откъм мъжката страна. 

Коментари

Новини Варна