IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 17 август 2018
Обновен: 01:07 | 12 април 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Стрелец

Ще сте склонни да гледате по-оптимистично

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще търсите разумен начин за разрешаане на важни семейни дела и задачи. Те може да са приятни или неприятни, но ще изискат повече мъдрост и практичност във вашите действия. 
 

Мнозина ще планират и подготвят важно събиране от семеен характер. 
 

Действията или решенията на млада жена ще ви натъжат или разочароват, но това може да бъде само поради факта, че не съвпадат с вашите желания или очаквания. 
 

През тази седмица ще ви развълнуват събития свързани с пътуване, които ще са очаквани от вас. Може да имате едно емоционално пътуване с цел туризъм или среща с приятни хора. 
 

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от друг град или държава. 
 

През седмицата ще направите разход за дете, което е от семейството на ваши приятели или роднини. Вероятно за това ще имате повод, като рожден ден имен ден, подготовка за училище и др. 
 

Паричните ви отношения с по-млади хора от вас тази седмица ще се развиват във ваша полза и интерес. 
 

За съжаление, на някои ще има се наложи да направят разход за внезапно възникнал здравословен проблем или инцидент в семейството. 
 

Сега ще сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на ваши стари проблеми и неприятности Някои от тях вече намират своето естествено разрешение. 
 

Жените до 35 годишна възраст ще намерят разрешение или ще се успокоят относно проблем от емоционален характер. 

Коментари

Новини Варна