IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:07 | 17 август 2018
Обновен: 05:20 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Везни

В любовен план са възможни неволи или недоразумения

По материала работи: Борис Проданов
Седмичен хороскоп 20 - 26 август 2018 - Везни

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица вещае събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели. 
 

Сега мнозина от вас ще имат определени очаквания свързани с пари или документи. Нещата ще се реализират успешно за вас, макар и не за всички от вас в рамките на тази седмица. 
 

През тази седмица ще получите полза или облага от действията на мъж. Вероятно това ще бъде мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност или професионализъм. 
 

Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на ваш план или начинание, тази седмица често ще ви спохождат и песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете и да вложите енергията си в нещо друго.
 

В любовен план са възможни неволи или недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща, един от партньорите може да прояви егоизъм в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да е причина за охлаждане в някои връзки. 
 

Мъжете Везни могат да започнат развитието на една нова промяна в живота си. При младите мъже ще се появи шанс, който не бива да се изпуска. 
 

Специален момент ще изживеят тази седмица жените. Това може да се окаже преломна точка към една успешна промяна в живота ви.
 

Като цяло родените под знака на Везни ще могат да очакват нещо хубаво свързано с пътуване. Ще имате полезни контакти с хора, които живеят надалеч. Ще имате благоприятна седмица за начало на ново познанство на база конкретни интереси и занимания. 

Коментари

Новини Варна