Печени червени картофи с горчица и мед

С невероятен вкус

Печени червени картофи с горчица и мед

Продукти

450 г червени картофи
2 супени лъжици пресен лук, нарязан
2 супени лъжици масло, разтопено
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица горчица
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 стръка магданоз
 
Приготвяне

Намазнете тавичка за печене с малко мазнина. Нарежете картофите на едри парчета. Подредете ги на дъното. Покрийте с нарязания лук. Отделно в малка купичка смесете разтопеното масло, меда, горчицата, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте картофите с глазурата. 
 
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути. Малко преди да извадите, поръсете с магданоза.


Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Коментари

Живот
Новини Варна
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата