IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:09 | 20 август 2018
Обновен: 16:39 | 6 април 2024

Печени червени картофи с горчица и мед

С невероятен вкус

По материала работи: Деян Михайлов
Печени червени картофи с горчица и мед

Продукти

450 г червени картофи
2 супени лъжици пресен лук, нарязан
2 супени лъжици масло, разтопено
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица горчица
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 стръка магданоз
 
Приготвяне

Намазнете тавичка за печене с малко мазнина. Нарежете картофите на едри парчета. Подредете ги на дъното. Покрийте с нарязания лук. Отделно в малка купичка смесете разтопеното масло, меда, горчицата, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте картофите с глазурата. 
 
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути. Малко преди да извадите, поръсете с магданоза.


Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна