IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:12 | 19 октомври 2018
Обновен: 01:51 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 октомври 2018 (РИБИ)

Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви свързани с пари

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 октомври 2018 (РИБИ)

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която неприятности с хора извън кръга ви от роднини ще се задълбочат и влошат вашите отношения.

 

Приятелска връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание поради категорично решение или труден компромис, който една от двете страни ще трябва да направи.

 

През седмицата ще бъдете натоварени с финансови проблеми, по-големи или непланирани плащания, разходи, които могат дори да ви затруднят.

 

Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви свързани с пари.

 

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване или ако имате такова с определена цел, то резултатите няма да ви удовлетворят.

 

Една неприятна новина свързана с човек, който пътува или който живее в друго населено място може много да ви разстрои.

 

Любовните ви отношения ще преминат през една криза, но хубавото е, че перспективните, стабилните връзки ще продължат напред. За останалите не бива да се съжелява...

 

Жените Риби ще са емоционално нестабилни, но това ще бъде поради голямото им желание да преживеят една положителна промяна в живота.

 

Мъжете ще имат интересни романтични преживявания с жена от друго населено място или друга националност.

Коментари

Новини Варна